Verhogen zichtbaarheid

Orca LichtvinEen goede zichtbaarheid is voor elke weggebruiker belangrijk en zeker voor een Velomobiel. Nu de dagen weer korter worden moet je wat extra moeite doen om op te vallen, daarom heeft Flevobike de zogeheten Orca Lichtvin ontwikkelt. Deze lichtvin verhoogd de zichtbaarheid (en dus de veiligheid) van de Velomobiel.

Ben je een bestuurder/bestuurster van een Velomobiel dan behoor je tot een risicogroep in het verkeer. Sowieso is het voor automobilisten vaak al lastig om een Velomobiel aan te zien komen en wanneer het donker is of het zicht is slecht dan wordt het er bepaald niet beter op. Tevens heb je een nog groter risico, omdat je meestal een snelheid hebt die een stuk hoger is dan de meeste weggebruikers verwachten.

Gezien worden is voor de Velomobiel dus van groot belang!

De “Full suspension fietsaanhanger”

22426340 1566272553429296 3679792843045984365 oDeze is ontwikkeld door Flevobike in opdracht van de firma Velove uit Zweden.

Het bijzondere aan deze aanhanger is de (individuele) wielophanging en het lage zwaartepunt. Dit vermindert het risico dat de aanhanger kan omslaan, een risico waar elke koerier met een fietsaanhanger van op de hoogte is.
Tevens is de vering volledig instelbaar waardoor het vervoeren van zeer gevoelige spullen, zoals bijvoorbeeld gebakjes, geen probleem is.

Weer een leuk project gerealiseerd door Flevobike, waarbij de wensen/eisen van de klant vertaald zijn naar een geavanceerde fietsaanhanger.

De Orca als uithangbord

Orca groen2Het rijwiel als reclamezuil gebruiken is populair, speciaal in de grote steden. Een klant in Denemarken gebruikt zijn Flevobike Orca als dagelijks vervoermiddel en tevens om op een originele wijze reclame te maken voor zijn onderneming.

Het voordeel van een zogeheten “marketingfiets”; je werkt op een duurzame manier mee aan de promotie van de onderneming en je bent nog gezond bezig ook. Het zet jouw bedrijf op een positieve manier op de kaart.

Een Orca trekt sowieso veel aandacht maar in deze vorm nog veel meer. Dus wellicht een idee voor jouw (eigen) bedrijf?

Hier vind je meer informatie over de Orca (zie ook onze webshop).

Volg ons op Linkedin

Aankondiging LinkedInVanaf heden houden we u via onze Linkedin-bedrijvenpagina graag op de hoogte van uitgevoerde projecten, het laatste nieuws van onze organisatie, (inter)nationale evenementen en de (lig)fietsbranche.

Om op de hoogte te blijven drukt u simpelweg op de knop ''volgen' in de Linkedin-pagina.

Subcategorieën