Een buitenkansje

GM rood 03Opruiming Greenmachines met minimale zichtbare gebruikssporen

Deze fietsen zijn ingezet voor het maken van een proefrit en hebben slechts enkele kilometers op de teller staan. Voor u een absolute buitenkans om een Greenmachine aan te schaffen voor een extreem lage prijs.

Op deze Greenmachines geven wij 1 jaar garantie. Vanzelfsprekend zijn deze fietsen door onze medewerkers nagekeken, getest en indien noodzakelijk gerepareerd.

 Attentie!

De betreffende ligfietsen vertonen minimale gebruikssporen. Het frame en ook de onderdelen kunnen krasjes, lakbeschadigingen en/of kleur afwijkingen vertonen.

Mis deze kans dus niet, want op = op!!

Spezi Spezialradmesse 23 - 24 April 2016 Germersheim

spezi logo 2016

 

 

Eind april is het weer Spezi weekend, zoals de laatste jaren gebruikelijk is staan wij weer op het buitenterrein waar het altijd goed vertoeven is.

Zoals elk jaar vind er nu ook weer een verloting plaats (kaarten aan de kassa verkrijgbaar) onder de deelnemers, dit jaar is de hoofdprijs een GreenMachine!

 

GreenMachine 03

 

Meer info op http://www.spezialradmesse.de/

Spezi Spezialradmesse 25 - 26 April 2015 Germersheim

logo spezi 2015Flevobike staat ook dit jaar weer op het buitenterrein van de Spezi.

Meer info op http://www.spezialradmesse.de/

De Flevobike webshop is online!

banner-shop-01We zijn er al een tijd mee bezig maar het is eindelijk zover, de webshop is online!

De eerste producten staan er in, het is nu zaak de shop verder te vullen. Hier gaan we de komende weken mee bezig, foto's maken, teksten schrijven en meer. De Engelse teksten zullen wat langer duren...

Neem gerust een kijkje en geef je oordeel, of bestel wat je nodig hebt.

Staat je onderdeel er niet tussen, maar je weet dat wij het in huis hebben, laat het dan even weten op de contactpagina van de shop, dan zullen wij beoordelen of we het toevoegen in de shop.

Subcategorieƫn