Goede voornemens

goede voornemensVoor 2018, pak voortaan (vaker) de ligfiets of Velomobiel naar het werk.
Kijk eens naar de vele voordelen; geen last van files of parkeerproblemen, je bespaart veel geld, je bent lekker in beweging in de buitenlucht en het vermindert stress. Een ander niet onbelangrijk voordeel; fietsen is goed voor het milieu of eigenlijk niet met de auto rijden is goed voor het milieu.

Zorg er wel voor dat de ligfiets of Velomobiel technisch in orde is. Misschien is het ook een goed moment om eens te kijken naar een nieuwe ligfiets, zoals bijvoorbeeld onze GreenMachine. Wil je liever onder alle weersomstandigheden droog naar je werk fietsen dan is een Velomobiel zoals de Orca een goede optie.

Je bent bij ons van harte welkom om eens een testrit te komen maken.

De beste wensen

kerstkaart Flevobike 2018Het einde van het jaar is in aantocht en het nieuwe jaar 2018 staat voor de deur. We mogen terugkijken op een geslaagd jaar met onder meer diverse mooie projecten en het opstarten van de nieuwe Flevobike Orca productielijn bij Velomobil.ro. Wij willen iedereen die hier aan heeft bijgedragen hartelijk bedanken.

Flevobike is klaar voor het nieuwe jaar, waarin wij weer graag ons “Vakmanschap en Kennis” met jullie willen delen.

Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar,
Frohe Weihnachten und ein glückliches Neues Jahr,
Joyeux Noel et Bonne Année,
Merry Christmas and a Happy New Year,
Craciun fericit si un an nou fericit,
Stastne a vesele vanoce a stastny novy rok,
Glaedelig jul og et godt nytår,
God Jul och Gott Nytt År.

Het Flevobike team,
Arjan, Erwin, André, Ronald

Aflevering Orca's

Aflevering OrcasTwee Flevobike Orca’s, nummers 107 en 108, staan klaar om te worden opgehaald door hun eigenaars. Beiden op verzoek voorzien van onze Lichtvin ter verhoging van de zichtbaarheid. Zowel in het geel als groen zijn deze Orca’s een fantastisch plaatje! 

Wij wensen de eigenaars heel veel plezier met hun Flevobike Orca en natuurlijk vele mooie en veilige kilometers!

Bedankt voor het vertrouwen!

Klantencases

2017 11 08 2Zoals bekend neemt het vervoer van pakketten sterk toe en vanwege de CO2-reductie en het dichtslibben van de binnensteden zocht de Firma Velove uit Zweden naar een milieuvriendelijk transportmiddel. Flevobike Technology heeft, in opdracht van en voor Velove de Armadillo vrachtfiets ontworpen die 125 kilo aan goederen kan vervoeren.

Een van de speerpunten in het wereldwijde programma van DHL is om de uitstoot van CO2 en fijnstof terug te dringen, DHL is inmiddels de grootste afnemer van de Armadillo. De containers van de Armadillo zijn voorzien van een ‘high secure slam lock’ die ervoor zorgt dat de zendingen veilig opgeborgen zijn.

Flevobike heeft, in overleg met de toeleverancier de firma Onkenhout, voor de palsluiting met afstandsbediening gekozen omdat deze een laag energieverbruik heeft, gebruiksvriendelijk is en de pakketten veilig afsluit. De zonnepanelen op het dak van de container voorzien de gehele fiets, en dus ook de sluiting van stroom. Hiermee wordt de pakketpost groen, veilig en gebruiksvriendelijk bezorgd! 

In één van de klantencases video’s van de firma Onkenhout vertelt André Vrielink, mede eigenaar van Flevobike, over de voordelen van dit sluitsysteem.

Subcategories