Vakantie sluiting 2023

GoCamp Summer Holiday ClosureDeze zomer zijn wij gesloten van maandag 31 juli t/m vrijdag 18 augustus.

Namens het Flevobike team wensen wij iedereen een fijne vakantie!

Dit is ‘m dan, de laatste Orca! [VERKOCHT!]

kl Blauwe Orca 03Na een tijd afgeleid te zijn door de GoLo zijn we nu eindelijk de laatste hand aan het leggen aan de laatste Orca die Flevobike ooit zal verlaten. Het is het einde van een hoofdstuk en het begin van een complete nieuw avontuur. Maar wees niet getreurd, deze Orca is nu te koop!

Deze mooie Azuur Blauwe variant heeft meerdere opties, waaronder onze e-assist. De gespaakte wielen zijn een stuk stijver, de trommelremmen onderhoudsvrij en het bagagenetje en de vloermatten maken hem af. Daarnaast wordt hij geleverd met windscherm en dakje om je te beschermen in ieder weertype.

De Orca is altijd al onderscheidend geweest ten opzichte van andere velomobielen, mede dankzij zijn superieure bouwkwaliteit, comfort en ergonomie. Dit zie je terug in de Rohloff versnellingsnaaf, compleet gesloten aandrijflijn, ademende zitje en goede verlichting. De e-assist helpt je om de heuvel op te komen en weg te rijden bij het stoplicht, maar met de aerodynamica van een velomobiel is de range bijna onbeperkt.

VERKOCHT!

 

kl Blauwe Orca 01 kl Blauwe Orca 02 kl Blauwe Orca 04 kl Blauwe Orca 05 kl Blauwe Orca 06 kl Blauwe Orca 07 kl Blauwe Orca 08 kl Blauwe Orca 09 kl Blauwe Orca 10

Flevobike vrachtfiets

Naast ontwikkeling en prototype bouw voor derden zet Flevobike sinds januari 2020 vol in op de ontwikkeling van een nieuw eigen product, de vrachtfiets voor professionele toepassingen. Wij zijn van mening dat het leveren van goederen en diensten, met name in de grote steden zoals het nu gaat niet meer verenigbaar is in een gezonde leefomgeving en dat vrachtfietsen hierin een goede oplossing kunnen zijn.

Dit wordt een vierwielige vrachtfiets met een comfortabele zithouding en innovatieve aandrijving. Met de lage laadvloer en uniek container wissel systeem zal dit één van de meest veelzijdige cargobikes op de markt worden. We hebben geprobeerd zoveel mogelijk laadvermogen in een relatief compact jasje te steken, waarbij het belangrijk was dat het nog steeds een fiets bleef. Met 250kg laadvermogen, met of zonder 1,5m³ container, weersbescherming of niet, of je nu pakketten bezorgt of een koffiebar exploiteert, deze vrachtfiets is multifunctioneel inzetbaar!

Heeft u interesse en/of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, dan bespreken wij graag de mogelijkheden met u!

GoLo sideview 01

Flevobike stopt met de productie en verkoop van de GreenMachine!

Nadat Flevobike in 2019 is gestopt met de productie van de Orca valt het doek nu ook voor de GreenMachine. Wij zien al een aantal jaar de verkoop van (tweewielige) ligfietsen teruglopen, onder meer door de opkomst van de E-bike, hierdoor is het al een tijdje niet meer rendabel om de GreenMachine nog langer te blijven produceren.

Het feit dat Flevobike zich sinds 2000 steeds meer is gaan richten op ontwikkeling en prototype bouw voor diverse nationale en internationale opdrachtgevers maakt voor ons de keuze gelukkig iets makkelijker. Desondanks  vinden wij het erg jammer dat we moeten stoppen met dit mooie, doordachte, hoogwaardige en prijswinnend product.

GM rood 02De afgelopen 15 jaar zijn er ongeveer 600 GreenMachines aan tevreden klanten geleverd waarvan inmiddels meerdere exemplaren de 100.000 kilometer grens gepasseerd zijn. Vanzelfsprekend zal Flevobike er zorg voor dragen dat de diverse onderdelen voor onderhoud nog vele jaren leverbaar zullen zijn. Daarnaast kunnen de bezitters van een GreenMachine ook nog steeds terecht bij al onze dealers voor onderhoud en reparatie.

 

Subcategorieën