Flevobike stopt met de productie en verkoop van de GreenMachine!

Nadat Flevobike in 2019 is gestopt met de productie van de Orca valt het doek nu ook voor de GreenMachine. Wij zien al een aantal jaar de verkoop van (tweewielige) ligfietsen teruglopen, onder meer door de opkomst van de E-bike, hierdoor is het al een tijdje niet meer rendabel om de GreenMachine nog langer te blijven produceren.

Het feit dat Flevobike zich sinds 2000 steeds meer is gaan richten op ontwikkeling en prototype bouw voor diverse nationale en internationale opdrachtgevers maakt voor ons de keuze gelukkig iets makkelijker. Desondanks  vinden wij het erg jammer dat we moeten stoppen met dit mooie, doordachte, hoogwaardige en prijswinnend product.

GM rood 02De afgelopen 15 jaar zijn er ongeveer 600 GreenMachines aan tevreden klanten geleverd waarvan inmiddels meerdere exemplaren de 100.000 kilometer grens gepasseerd zijn. Vanzelfsprekend zal Flevobike er zorg voor dragen dat de diverse onderdelen voor onderhoud nog vele jaren leverbaar zullen zijn. Daarnaast kunnen de bezitters van een GreenMachine ook nog steeds terecht bij al onze dealers voor onderhoud en reparatie.