Flevobike introduceert nieuw logo

Nieuw logo Flevobike 2020Flevobike is een modern en innovatief bedrijf dat alle fabricagemogelijkheden zelf in huis heeft en daar hoort een passende uitstraling bij. Met trots introduceren wij daarom vandaag ons nieuwe logo. In samenwerking met ontwerpbureau Rembranding hebben we gekozen voor een nieuwe huisstijl met daarbij een logo dat opvalt en herkenbaar is.

Waarom een nieuw logo
In 1989 is Flevobike gestart met het produceren en verkopen van ligfietsen. Vandaag de dag doen we veel meer.
Wij adviseren en helpen bedrijven en particulieren met het ontwikkelen en prototypen van unieke vervoersmiddelen en (fiets)producten. Bij de organisatie die we zijn geworden en de ambities die we hebben voor de toekomst, past ook een nieuwe identiteit. Ons nieuwe logo symboliseert de activiteiten en waarden waar wij als Flevobike, 30 jaar na oprichting, voor staan. 

Aangezien we vanaf heden een nieuwe huisstijl hebben hoort daar vanzelfsprekend ook een nieuwe Flevobike-website bij. Medio februari 2020 vindt de livegang plaats.

Vragen 
Natuurlijk verandert er verder niets aan onze dienstverlening. Flevobike blijft Flevobike maar in een nieuw jasje.
Heeft u desondanks toch vragen, neem dan gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0321 - 33 72 00.